resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 11677
    galatasaray futbol takımı maalesef oyuncularının rol değişimlerinin ayarlanamadığı bir takım.

    felipe melo kalsaydı verimli olamaz mıydı? ben felipe melo ile düşük garanti ücret yüksek prim şeklinde anlaşabileceğimize inanıyordum. felipe melo bu şekilde hala galatasaray kadrosunda olabilirdi. bu demek değil ki melo daima 11 oynamalı. hayır, mesela akhisar'a 2017/2018 sezonunda kaybettiğimiz kupa maçında sahaya saçma sapan bazı futbolcular yerine melo ile çıkabilirdik. melo'nun kupa maçlarını, lig maçlarının son 30 dakikasını, yer yer 45 dakikasını kaldıramayacak halde olduğunu düşünmüyorum.

    aynı durum sneijder için de geçerliydi. yüksek prim, daha düşük garanti ücretle ikna etmeye çalışmadığımızı düşünüyorum. burada suçun büyük kısmı eski ve umarım eski kalacak başkan dursun özbek'te. beceriksiz adam. sneijder'in takımda olmasını arzu etmek, sürekli ilk on birde olmasını arzu etmek demek değil. sneijder de bu sene kulübeden girerek, bazı maçlarda ilk 60 dakika sahada kalarak birçok maçı alabilirdi. şampiyonlar ligi'nde önemli bir kulübe kozu olabilirdi.

    kötü yönetildiğimizi yüzümüze vuran olaylardan, oyunculardan sadece birisi felipe melo. işte bu tip olaylar yüzünden dursun özbek bir daha bu kulüpten içeri adım atmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın