• 112
    her kelimesine imzamı attığım, tüm düşüncelerimin ve korkularımın kelimelere dökülmüş hali olan açıklama. emeği geçen herkese öncelikle teşekkürler. fakat şampiyonluğumuzun hemen ertesinde böyle bir açıklama yapmak durumunda kalmamız bile üzücü.

    en zor zamanların birinde elini taşın altına koyup bizi dursun özbek denen zattan kurtaran, tarihimizin en güzel şampiyonluklardan birini yaşamış ve yaşatmış, taraftarı stada ve takıma yeniden çekmiş, tüm camiada birlik ve beraberlik yaratılmasında pay sahibi biri olarak önümüzdeki seçimde açık ara ve rahat bir şekilde başkanlığı alması gerekirken mustafa cengiz'in seçilememe ihtimali beni bir hayli geriyor. böyle bir durum da sanırım yalnızca bizim camiamızda olabilecek bir olay.

    bu kadar kısa süreye bu kadar çok şey sığdırmış bir başkan, kesinlikle daha fazlasını hak ediyor. olmadığı açıkça görülen, fenerbahçe ve demirören medyasının desteğini açık bir şekilde alan dursun özbek'e tekrar "gel, başkan ol" demek galatasaraylılık ile bağdaşacak bir hareket olamaz. hatta ve hatta genel kurulda oyunu dursun özbek'ten yana kullananlar kulüpten aforoz edilse sevinirim, o derece ciddi bir ihanet bana göre.

    umarım 4 aylık rüyamız kabusa dönmez.

    başkanımızın icraatleri: (bkz: #2425918)
App Store'dan indirin Google Play'den alın