resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9123
    işler harika giderken önce yönetim değişikliğine giderek fatih hocanın arkasında duran abdürrahim albayrak ve ali dürüst'ü durduk yere yönetimden çıkartmış arkasından da fatih hoca antremandayken kendisini kovmuş olan eski başkan.

    fatih terim olmadan bir hiç olduğunu hocayı kovmasından sonraki döneminde cümle alemin gördüğü, sahip olduğu ve galatasaray'ın üstünde tuttuğu iğrenç egosu yüzünden, terim'li geçen 2 sezon boyunca takımın elde ettiği başarılarda hep hocanın ön planda olmasından kıskançlık duyan ve sırf bu yüzden çeşitli katakullilerle hocayı göndertip, sahip olduğu medya gücüyle taraftarın bilinç altına hocanın suçlu olduğu imajını yerleştirten, fatih hoca ile yaptığı özel mesajlaşmaları rasim ozan kütahyalı denen bir medya soytarısına servis edecek kadar karakterli(!) bir insandır.

    bu sene tudor'dan sonra fatih terim'in göreve gelişinin ilk haftası, 2 senedir kaybolduğu türk medyasının bir kanalında canlı yayına katılıp fatih hoca aleyhinde konuşarak galatasaray'a bilerek zarar vermeye çalışmış olan şahsiyet.

    gözümde dursun özbek adlı galatasaray'ı bitirmeye gelmiş olan bir projeden tek farkı özbek'in hoca ile sorununun olmamasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın