resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8125
    efsanemizdir.

    önyargıları olan bir insanım. insanların davranışlarından, hal ve hareketlerinden, fikirlerinden hareketle onlarla ilgili peşin yargılara varma eğilimim var.

    fernando muslera, bu eğilimimin somut bir örneğini teşkil ediyor. kendisini eleştirebilen bir insan ile asla ortak bir paydada buluşamayacağım hissine sahibim. çünkü anlayamıyorum, bir insan bir futbolcudan daha fazla ne bekleyebilir?

    7 senedir kalemizde, ilk günkü aptalca "küçük el" muhabbetleri sonrasında hep güven verdi. hiçbirimiz, her maç mükemmel oynadığını iddia etmiyoruz. fakat böyle bir futbolcunun yeryüzünde var olmadığını da biliyoruz. karakter olarak mükemmel, yani daha iyisi nasıl olabilir gerçekten bilemiyorum. gençlere örnek, tam bir rol model, güler yüzlü, arkadaş canlısı, iyi bir aile babası, pırlanta gibi bir insan. tüm bunların üzerine, galatasaray'ı sahiplenmiş ve kalpten yaşayan, armayı şov için değil tüm kalbiyle öpen gerçek bir kaptan.

    gerçekten bilemiyorum, daha fazlası ne olabilir? manuel neuer gelse kalemize daha iyi performans gösterir belki ama bu kadar kalben bağlanabilir miyiz ona?

    ben mi çok duygusal bakıyorum bilemiyorum ama nazarımda "galatasaray bir his takımıdır" ve fernando muslera bu renkler için yaratıldığını düşündüğüm mükemmel bir futbolcudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın