• 84
    sözleşmesi biten oyunculardan denayer-nagatomo-donk üçlüsü ile devam edildiğini varsayarsak tolga hariç kesin ayrılacak oyuncu göremiyorum takımda.

    muslera-altyapı-transfer1
    nagatomo-carole
    maicon-denayer-serdar-ahmet-ozan (donk’u ayrıca buraya da yazabiliriz.)
    mariano-linnes
    fernando-donk
    belhanda-selçuk-transfer2-transfer3
    feghouli-rodrigues-sinan-transfer4
    gomis-eren-transfer5

    transfer1: gözümüzü arkada bırakmayacak. sezon içinde 1-2 maç çıkıp çatır çatır oynayacak tecrübeli kaleci. keşke bulmak da yazıldığı kadar kolay olsa. her ne kadar karakterini sevmesem de en iyi örnek serkan kırıntılı olarak duruyor.

    transfer2: n’diaye tarzı bir adam. eğer badou gelmiyorsa bu sezon kasımpaşa’da oynayan bonservisi atletico’daki mensah iyi bir alternatif olabilir. tabi fransa ligini de tıklayabiliriz ama maalesef :(

    transfer3: hem 8 hem 10 numara oynayabilecek, tercihen uzaktan şut atan birisi lazım. şampiyonlar liginde iddalı olmak istiyorsak burayı sağlam doldurmalıyız yoksa fatih terim’den emre akbaba’yı yeni maestro yapmasını bekleyeceğiz.

    transfer4: yedekten girmeyi sorun yapmayacak, yerli ucuz bir isim. osmanlıspor küme düştüğü için serdar gürler’i ucuza kapatabiliriz gibi. ama emre mor kiralık oluyorsa daha iyi bir alternatif olur bizim için.

    transfer5: bana göre en önemli transferi buraya yapmamız gerekiyor. gomis sabit bir santrfor. eren de öyle. burada alternatif oluşturmak için daha hareketli bir isime ihtiyacımız var. zaman zaman gomis’in arkasında zaman zaman yanında oynayacak bir isim. inanın böyle bir futbolcu ben de bulamadım :( bu isim de yabancı olursa 15 yabancı oluyor kadroda. böyle bir durumda ilk ayrılacak oyuncu carole olur. yerine transfer yapılacağını sanmıyorum. hocam altyapıdan birisini monte eder oraya.

    diğer bir taraftan çok fazla konuşulan maicon-belhanda-feghouli üçlüsü var. ben herhangi birine istediğimiz şartlarda bir talip çıkacağını sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın