• 82
    direk ilk 11’ de oynayacak 1 stoper, 1 sol bek (nagatomo), 1 playmaker (2011-13 selçuk’u), 1 pırpır kanat oyuncu almamız gereken sezondur.

    muslera’ birşey olursa ne yaparız diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. carrasco fena bi’ hamle değildi mevcut şartlar düşünüldüğünde, umarım oraya yerli/yabancı farketmez gözümüz arkada kalmayacak biriyle yedekleyebiliriz.

    hoca eminim ki carole’den faydalanacaktır. takımın en güçlü mevkisi sağ bek olmasa cavanda’dan da faydalanırdı.
    ahmet çalık’ın kiralık gönderilmesini denayer ve şl standartlarında bizi üzmeyecek, topu oyuna sokma becerisi olan sol ayaklı bir stoper alınırsa tandemde problem yaşamayız maicon, serdar, denayer ve transfer ile. ha bi’ de koray var. sahi ne yapıyor o oğlan?
    sol bek işin umarım minnak samurayı alabiliriz. eğer sol ayaklı stoper alabilirsek yuto olmadığı zamanlarda rotasyonda kendisini de yedekler.
    orta alan için belhanda’nın önemli bi’ opsiyon olduğunu ve seneye hocanın orta alan kurgusunu fernando, belhanda ve sağlam bi’ playmaker olarak kurduğunu düşünüyorum. fernando da böylece kendi mevkisi olan 6 numaraya geçmiş olacak. bu kurguyla ciddi yaratıcı bi’ orta sahamız olur. donk orayı yedekler ama tek başına koca sezonu tabi ki idare edemez. ex-xavi ve ciğerci gözümde yok hükmünde. umarım oraya bütçeyi yormayacak beşiktaş’ın 5 sene öncesinde yaptığı gibi atiba tadında bonservisi olmayan 2 oyuncu bulabiliriz.
    kanat forvetlerde garry’nin takımda kalması durumunda diğer taraf için en az garry kadar katkı verecek bir oyuncu transferi şart. sofyan beklentilerin çok uzağında. hoca muhtemelen kendisiyle bi’yaz kampı geçirdikten sonra karar verecektir ama ben takımda tutacağını sanmıyorum. ne olursa olsun piyasası olan bi’ oyuncu. zarar etmeden gönderilirse uefa kıskacında hem bonservis olarak hem de maaş bütçesi olarak elimizi rahatlatır. geriye sinan ve beklentilerin çok yüksek olmayacağı, risk alınabilecek bir transfer daha kalıyor. bence o isim emre mor olmalı.
    forvet hattında bafe ciddi silah ama yetmeyecek elbette tek başına gelecek sene. iyi bi’ eren’i isterim takımda. bence hoca da tutacak kadroda. ama bize defans arkasına sarkan, tekniği fena olmayan, hızlı ve bitiriciliği iyi bir forvet daha gerek. ( resmen baros’u tarif etmişim)
    umarım öncelikle mustafa cengiz’in seçilerek başladığı, hepimizin tatmin olacağı bir transfer sezonu yaşarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın