• 65
    21 mayıs akşamı galatasaray tv'de yayınlanan ve ali fatin oğlu ile ozan korkut'un katıldığı paneli izledim. ikisi de geleceğe dair en ufak ışık vermedi. ali fatinoğlu tonla proje anlattı ya da süresi yettiğince anlatmaya çalıştı ancak adam en ufak güven vermiyor. tavrından mıdır başka bir şeyden midir bilmiyorum ama bulduğu kredi bile sallıyor mu acaba dedirtti ki bu kredi için resmi bir belge gösterdi. bana dursun aydın özbek'in laciverti gibi geliyor bu adam. ozan korkut desen kasıla kasıla oturup, beylik laflar eden biri gibi. hele de ffp konusunu konuşurken galatasaray hesap vermez, hesap sorar demesi baya komikti. pardon da sen kimsin uefa'ya hesap sorucan? bir şeyler yapacağız, değerlerimiz, şu be dedi ama yönetiminde adnan öztürk gibi bir şovmen bulunan birine nasıl güvenebiliriz? zaten bazı soruları da yuvarlak cevaplarla geçiştirdi. ayrıca her iki aday da taraftardan neredeyse hiç bahsetmedi. sadece fatinoğlu son kısımda bir taraftar meclisinden bahsetti, onun da detaylarını dinleyemedik. yani her iki adayın da umurunda değiliz. şaşırmadık sanırım bu duruma.

    bu iki aday dışında zaten dursun aydın özbek denen şahsı anlatmaya gerek yok. gerçi taraftara anlatmaya gerek yok sanırım. çünkü genel kurul üyelerinden destek görüyor hala. adam yalan söyledi, kulübü soydu, yapılabilecek tüm hataları yaptı ancak hala oy potansiyeli var. gerçekten galatasaray'ın başka düşmana ihtiyacı yok. biz bize yetiyoruz!

    bu adayların yanında mustafa cengiz altın gibi parlıyor gözümde. diğer üç aday ki birisi 2,5 sene denendi olmadığı görüldü, mustafa cengiz'in yanında boş boş konuşan tipler gibi kalıyor. mustafa cengiz 4 ayda yapabilceğinin maksimumunu yaptı ve bunu bu üç aday gibi hazırlanma süresi bulup yönetime gerelerek yapmadı. sadece 1 ayda hazırlandı ve yönetime geldi. mustafa cengiz bir dönem daha kulübü yönetmeyi hak ediyor. aksini düşünenin derdi galatasaray değil, ya kafatasçı lise zihniyetini yaşatmaktır ya da kendi adını duyurmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın