• 77
    bir süredir aklımda olan bu entry'yi yazmak için sezonun bitmesini bekledim. artık gönül rahatlığıyla yazabilirim.

    garry mendes rodrigues asla transfer döneminde ilk para kaynağımız olarak düşünülmemelidir. kendisinden önce birinci sırada feghouli, ikinci sırada maicon, üçüncü sırada belhanda var bana göre.

    bu transfer sezonunda en çok istediğim şey rodrigues'in solda kalması ve kendisi gibi ateş eden bir sağ kanat alınması. örneğin edin visca. visca 28 yaşında ve ligi iyi tanıyor. istatistikleri ortada. şampiyonlar ligi'nde de başarılı olacaktır. arkasında mariano yahut linnes ile rakip sol kanadı ateşe verirler.

    sırayla yazmak gerekirse muslera'ya iyi bir yedek ihtiyacımız var.
    stoperde maicon'u satıp yerine daha iyi bir stoper almalıyız. alamayacaksak satmanın anlamı yok elbette.
    nagatomo tekrar kiralanmalı, olmuyorsa bonservisi alınmalı.
    fernando defans dörtlüsünün önünde konumlanmalı, donk yedek olmalı ve iyi bir 8 numara transfer edilmeli.
    belhanda satılarak emre akbaba yahut sağlam bir 9,5 numara alınabilir. beldanda'nın futbolu değil ama istikrarsız oluşu ve mental zayıflığı problem. fatih hoca bunu değiştirebilir mi? emin değilim.
    bir üst satırda bahsettiğim 9,5 numara ile gomis beraber oynamalı. evet, gomis kalmalı. gomis'in kalmaması için tek neden uçuk bir teklif olur ki, o teklifi değerlendirip yerine yeni bir gomis bulabilelim. yeni bir gomis demek herhangi bir forvet demek değil. duruşu, kültürü olan, takıma hemen uyum sağlayabilecek, leblebi gibi gol atan adam bulmak demek. beşiktaş'ın cenk tosun'u satarak yaşadığını yaşamamak demek. o yüzden mümkünse gomis kalmalı.

    satılabilecek oyuncular konusunda fatih hoca'nın çok farklı düşündüğünü sanmıyorum. ben para edebilecek olanları kaleme aldım. elbette temizlenecek çöpler var. keşke satılabilseler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın