• 23
    kendi nickimin altına yazmaktan nefret ediyorum ama insan bazen mecbur kalıyor. sözlerimin anlaşılamama nedenin tek sebebi insanların içindeki nefreti yönlendirecek yer bulamamalarına bağlıyorum. daha önce de birçok kez söyledim hala da söylüyorum mustafacı olmadığım gibi dursuncu hiç değilim. benim odak noktam galatasaray.

    yazılarımın çoğunda yanlış muhalefetin dursunu başımıza bela edeceğini her seferinde söylememe rağmen "sinsi sinsi dursuncu" olduğum iddia ediliyor. ffp'yi araya sokuşturan arkadaşlar için sözlerimi tekrar açayım riva ve florya projeleri ile spor kulübünün borç alacak dengesini getireceği yer uefa için önemlidir. birkaç sene içinde borç alacak farkını 0 (yazı ile sıfır)'a indirecek ve yapımı kesinleşmiş ve devlet güvencesine alınmış bir projen var elinde (korkarım şimdide tayyipçi ilan edileceğim). bu potansiyeli olan kulübü mü kupalardan men edecek uefa. "doğru yönetilirse tüm borçlarımızı ödeyecek proje" lafı bana değil, seçildikten sonra ilk kez kürsüye çıktığında mustafa cengiz tarafından söylenmiştir.

    gerçekten sizi, okuduğunuzu anlayamaz hale getirecek derecede nasıl nefret doldunuz bilmiyorum. açıkçası çok da benim sorumluluğum değil bu. sözlüğe küsen çok değerli yazarları düşününce gerçekten şu anda hepsine hak veriyorum. düşündüklerini, sırf burada linç yememek için yazmayanlara da saygı duyuyorum.

    artık düşüncelerimi paylaşma hevesimin hiç kalmadığımı düşünüyorum. belki bir gün, belki tekrar.

    kalın sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın