• 2
    galatasaray lisesi'nin yetiştirdiği yüzlerce, binlerce makul ve makbul galatasaray lisesi mezununu gölgede bırakan oluşum.

    gözlemlerime göre genel hatlarıyla üçe ayrılırlar*:

    1- geçim kaynağı bir biçimde galatasaray spor kulübü / lise camiası olanlar: ekonomisiyle, medyatikliğiyle, dünyada tanınırlığıyla türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarının başında gelen galatasaray'ın etinden sütünden* faydalanan grup. küçük, alım gücü yüksek* ve çok etkili grup. aynı zamanda en motive grup çünkü işin içinde para ve güç var. bir biçimde işin içinde kaldıkları için diğer alt grupları rahatlıkla yönlendirirler. şu anda da mustafa cengiz'in anti-liseli olduğuna dair propagandanın baş aktörleridir.

    2- hayattaki tek kimliği galatasaray lisesi mezunluğu olan kişiler: dramatik ama gerçek. galatasaray lisesi özellikle giriş puanlarının düşük olduğu dönemlerde *, değişen mevzuatlarda**(u: fransa'dan yaşanan yoğun gurbetçi geri dönüşü ve anadil olarak fransızca konuşan ama okul başarısı düşük öğrencilerin liseye kabulü), kötü sistemlerde* şimdikinden çok daha zayıf öğrencilere ev sahipliği yaptı, onları da mezun etti. daha çok şey yazılabilir ama sonuç olarak üst kimliği galatasaray lisesi olmuş başka da bir şey olamamış insanlar topluluğu. liseli olsun taştan olsun derler.

    3- içten ve derin galatasaray lisesi sevgilerini, devredaşlığı, kulüpteki liseli varlığını güçlü tutarak göstermenin iyi bir şey olduğunu düşünenler: listelere giren devredaşlarına fazla da sorgulamadan oy vermeye yatkındırlar. tahminimce son seçimde dursun özbek'in seçilememesinde bu kişilerin kararları da etkili olmuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın