resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3572
    iddia edildiği şekilde bir teklif varsa, ayrılıktan iki tarafın da memnun olacağını düşündüğüm şampiyon takımın 10 numarası.

    sevmek veya sevmemek ayrı bir şey, bu renkleri destekliyorsanız benimsemek mecburiyetindesiniz dedim sene başından beri. son haftalarda vitesi arttırdı o da destekle beraber, şampiyonluğun bana göre önemli isimlerinden birisi oldu. onun olduğu ve olmadığı takımın farkını çok net hissettik.

    diğer yazar arkadaşlar da belirtmiş, ortada bir kan uyuşmazlığı var. sneijder'den sonra gelmesinden midir, ilk oynadığı maçlar östersunds faciasına denk geldi ondan mıdır bilinmez. kan uyuşmazlığı olan yerde ne yaparsanız yapın, illa bir soğukluk olacaktır. ben kendisini çok sevmeme ve sneijder tarzı bir futbolcu yerine kendisini 10 kez tercih edecek olmama rağmen ayrılıktan yanayım.

    kendisinden gelecek çift haneli bonservise çok ihtiyacımız var. oynadığı mevkinin tek alternatifiydi tüm sezon ve bu hem onun hem de takımın performansına olumsuz olarak yansıdı. gelebilecek iyi bir bonservisle fatih terim, o mevkiye bir as bir de as kadroyu zorlayacak, rekabeti arttıracak transfer yapacaktır.

    kendisiyle yola devam ederiz, etmeyiz bilmiyoruz şu noktada. ama her şeyi bir kenara bırakıp ona bir teşekkür borcumuz var. teşekkürler yunus... çok görememiş olsak da taklalı gol sevincinle, oynadığın alışık olmadığımız oyunla benim gözümde hep iyi hatırlanacaksın. hakkında ve hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın