• 19211
    seneye muslera, mariano, serdar aziz, nagatomo, fernando, garry, gomis 7'lisi temeline sağlam bir kadro kurması gereken takım. garry de çok iyi bir teklif gelirse satılabilir. defansta maicon yeterince güven vermiyor. türkiye liginde bile böyle sırıtıyorsa şampiyonlar liginde başımıza dert açabilir. denayer alınabiliyorsa alınsın yoksa hızlı, fizikli bir oyuncu stopere şart.
    orta sahada donk bu sene çok büyük oynadı ama orta sahada fernando zaten belli bir yaşın üzerinde, o bölgeye biraz daha genç bir oyuncu gerekiyor. evet donk ligde iyiydi ama şampiyonlar ligi seviyesi farklı, bence bu bölgeye transfer yapılmalı. belhanda hakkında daha fazla yazmak istemiyorum, zaten bir çok entryim var onun hakkında. bize 10 numara gibi bir 10 numara gerekiyor bana göre. belhanda uygun fiyata satılabilirse yerine oyuncu alınmalı.
    ileri hatta feghouli satılabiliyorsa satılıp biraz daha aç bir oyuncu alınmalı. bilmiyorum belki doğru düzgün bir yaz kampı geçirmediğinden bu kadar vasat bir sezon geçirmiştir ama bu sezon hiç kalitesini yansıtamadı.
    gelecek sene şampiyonlar ligine güçlü bir kadroyla gitmemiz şart yoksa bu sene beşiktaşın yaşadığı durumu yaşarız ve ligde havlu atarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın