resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5841
    şahsen hiç beğenmiyorum, kendisinde gelecek de görmüyorum. ligin ilk haftalarında yakaladığı galibiyet serisinin de tamamen bizim topçuların kolej takımı havasından kaynaklandığını düşünüyorum. kenar yönetiminin etkisi o maçları tekrar seyredecek olursanız nerdeyse 0'dı. her maçta belli oluyordu bu.

    iyi hoca dediğin, iyi olmasa da gelecek vaadeden hoca dediğin adamın takımı en azından büyük maçlarda biraz diş gösterir. ilk golde dağılmaz ya da tırsakça geriye yaslanmaz. her büyük maç böyleydi, her büyük maç. büyük maç kazanamayan, varlık bile gösteremeyen takımın yaşadığı moral bozukluğunu gideremeyip yeni malatya'ya bile yenilince de teneke bağlanması kaçınılmaz oldu.

    basın toplantılarında ise abidik gubidik, "benim dışımda herkes suçlu" tavırları ise ipinin çekilmesini hızlandıran diğer bir etken oldu. lan tamam, türkler sabırsız türkler heyecanlı türkler bir maçla gömer bir maçla göklere çıkarır da senin hiç mi suçun yok arkadaş? sen hocasın, o takımdaki en zayıf halka olan oyuncunun bile gerektiğinde moralini düzeltmekle sorumlusun. tekniğe taktiğe değinmedim bile bakın.

    bizden uzak, allah'a yakın kısacası. kalan hayatında başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın