• 30
    (bkz: #2410474)

    180 dk. varken o anki durumu yukarıda kendimce tarif etmeye çalışmıştım, gelinen noktada:

    mustafa cengiz: "sokaktaki adam" tarzı (olayları light seviyede izleyen) genel kurul üyeleri şampiyonluk durumunda ciddi oranda kendisine meyledecek gibi görünüyor, ki çok saçma bir şey olmazsa 21. şampiyonluk hayırlı olsun.. biraz agresif bir söylem geliştirmeye başladı ama kendi noktasında sağlam duruyor ve haklı olduğuna dair algı gitgide yükseliyor.. her senaryoda başkan ya da ikinci çıkacak gibi duruyor..

    dursun özbek: henüz aktif çalışmaya başlamadı, gözlemleyebildiğim kadarıyla basınla "en sıcak" ilişkiler kendisinde, 2010 seçiminde adnan polat'ın temel politikası olan "projelerimi tamamlamam lazım" argümanını öne sürmesi beklenenden daha fazla oy toplayacaktır; evet taraftardan ciddi tepki görüyor ama eğer kazanırsa -muhtemelen- 2017 yazındaki gibi etkili futbolcularla gidermeyi planlıyordur; bir de takımın başında fatih terim var birader, kafa patlatacağı son şey taraftar tepkisi olacaktır. seçim ofisi ortamlarda "statüko" olarak bilinen kişilerden oluşsa da bu ekibin yıllardır çok acayip seçim sonuçları çıkarabildiğini biliyoruz..

    ali fatinoğlu: aman aman şansı olmayacağı biliniyordu ama bir haftada biri majör (http://www.fotospor.com/...la-yonetirim-287343) kusurlu hareket, diğeri gereksiz bir pot (https://twitter.com/.../995274350055043072) olmak üzere iki ciddi hata yaparak tepki topladı; aslında en iyi listelerden birisine sahip olmasına rağmen bu hızla kendi ayağına sıkmaya devam ederse kim neden oy verecek merak edilecek hale gelebilir..

    ozan korkut: 13 mayıs 2018'de trt spor'a konuk oldu ve dış aleme ilk kez konuştu, somut olarak söylediği yegane şeyler avrupa'nın en çok gelir üreten 5 kulübünün yıllık gelir rakamları ve gsstore'un zarar rakamları oldu. hitabetinde düzelme olmakla ve sükunetini korumayı başarmış olmakla birlikte bu program itibariyle genel kurul üyelerinin çoğunluğu kendisini destekler mi? bu haliyle zor.. seçim twitter'da yapılsa da şansı şu an için orta seviyede, epey etkileşim alan hesaplar tarafından destekleniyor ama bu hesaplar özellikle taraftara adaylığının gerekçelerini henüz tam olarak anlatabilmiş değiller..

    adayların kendilerini anlatabilmek için en uygun dönem 20 (hatta 21) mayıs 2018 - 25 mayıs 2018 arası olacak, ister istemez hepsi de konsantrasyonu bozmakla suçlanmaktan çekiniyorlar, ki evet, florya etkilenir seçim dönemlerinden..

    5-6 günde kim ne anlatacak da genel kurul üyeleri ne anlayacak, son derece bıçak sırtı bir hafta yaşanacak.

    şu an için kim kimin önünde çıkar, ya da kim kimden oy çalar konusunda kesin gibi olan tek husus mustafa cengiz'in ofisinin ozan korkut'un alacağı oy miktarıyla daha çok ilgilendiği..

    bu manzaradan nasıl bir hayır ya da melanet çıkacak camiaya, göreceğiz..

    edit: link ve bkz. hatalarını düzelttim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın