• 30
    tabii ki her mevki önemli ama bence futboldaki en önemli mevki; bekler.

    büyük maçları kazanamadan şampiyon olamıyorsun bi kere bu belli. derbilerde ileri hat oyunculara özel önlem alındığı için haliyle ofansif oyuncuların hücum etkinliği diğer maçlara nazaran azalıyor. zaten rakibin bekleri iyi ise kanat organizasyonlarını sana sağlıklı yaptırmıyor. işte o zamanlarda kilidi çözme iși beklere kalıyor. fatih hocam beklerden verim alma işini çok iyi yapıyor maşallah. tudor'un büyük maçlardaki en büyük eksilerinden biri buydu bence.

    29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçında nagatomo'nun asistinde fernando ile 1-0, linnes'in asistin de garry rodrigues ile 2-0 yapip maçı aldık.

    15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçında ise hatırlayacaksınız mariano paşam oyun 0-0'da kitlendigi anda çıkıp harika bi gol atmıştı.

    1 nisan 2018 galatasaray trabzonspor maçında ise mariano başkanım yine harika bi asist yapmıştı feghouli'ye ve öne geçmiştik.

    albert riera ve emmanuel eboue'den sonra ilk defa güzel oturttuk. inşallah bozmayiz. çünkü o bölgeyi doldurmanin ne kadar zor olduğunu en iyi biz biliriz. (bkz: sabri sarıoğlu)

    maşallah diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın