resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6374
    hala ne yüzle hangi kafayla başkan adayı olabiliyor aklım, havsalam almıyor. hadi bu aday oldu diyelim. buna oy verecek olanlar bu kadar kepazeliğin üstüne nasıl bu herifi tekrar destekleyebiliyorlar?

    hani diyorlar ya bu yöneticilerin banka hesapları incelensin yetmez kardeşim. bu adamlara açıktan destek veren (özellikle oy kullanma hakkı olan) herkesin banka hesapları incelenmeli. tabi bu dediğim özellikle destekleyenler kısmı için imkansıza yakın. ama ben bu işin içinden başka türlü çıkamıyorum. tek başına düşünme,sorgulama ve karar alma yetisine haiz bir insanın hala galatasaray başkanlık seçimlerinde dursun özbek'i desteklemesini başka türlü açıklayamıyorum.

    bizim öğrendiğimizin de çok ötesinde çok daha büyük bir rant dönüyor olabilir. ya da bu kişiler tek başına düşünme, sorgulama ve karar alma asıl mesele galiba burası. bu adama oy verenler tek başına bu işi yapma yetisine sahip değiller. yani zihinsel birtakım engelleri var. bu da işin en kötü tarafı. kimlerin eline kalmış koca camia :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın