• 138
    (bkz: taktik maktik yok bam bam bam)
    (bkz: tatava yapma bas geç)

    0 gün kalan karşılaşma.

    yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. denizde köpek balıklarıyla boğuştuk, boğulma tehlikesi atlattık ama bütün köpek balıklarına basa basa kıyıya yaklaştık. karşımızda adeta yedi cihan vardı. futbol tarihinde hükümete karşı kazanılmış ilk şampiyonluk olacak. hepsini, bütün galatasaray düşmanlarını üst üste koyduk, koymaya da devam edeceğiz.

    sahaya çıkacağız, aslanlar gibi kazanacağız. ilk dakikadan son dakikaya kadar sahada aslanlar, kenarda fatih hocam, tribünde 55 bin galatasaray sevdalısı, dünyanın 4 bir yanından kalpleriyle sinerjisini yollayan 30 milyon arma aşığı herkes saldıracak. hepimiz şampiyonluğa inandık, şampiyonluğu istiyoruz, şampiyonluğu alacağız.

    müzemize bir kupa daha götüreceğiz. ama bu kupa öyle bir anlamlı bir kupa ki nesilden nesile aktarılacak. şampiyonluğun mimarları her daim hatırlanacak. ama bu şampiyonlukta en önemli paya sahip 2 isim var. imparator fatih terim ve büyük galatasaray taraftarı. bu ikiliye roman yazsak az gelir...

    maç için fazla yorumda bulunmak istemiyorum. galatasaray bir kaçı kazanmak zorundaysa o maçı “sike sike” kazanır. isterse dünya karması olsun, isterse masabaşı oyunlar dönsün. hiç farketmez, hiç farketmez şikeci, tinerci, akbilci hiç farketmez! galatasaray hepsini ezdi geçti, ezmeye de devam edicek.

    bundan 60 sene sonra hafızamı kaybetsem bile bu sezonu hep hatırlayacağım, dilim döndüğünce çocuklarıma, torunlarıma anlatacağım.

    (bkz: hedef 21)
    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın