• 12
    bursa her ne kadar ligin en kötü kadro kalitesine sahip 2-3 takımından biri olsa da savunmayı 30-35 metrede kurması halinde fener'e çok ama çok az pozisyon verir. fener hücum olarak, kilit açacak yetenek ve oyun gücüne sahip değil.

    savunmayı geride kurup kompakt kalan her takım fener'den puanı çok rahat alır. bursa için bile geçerli bir durum bu. hatta kenarlara eli ayağı düzgün 2 oyuncu koyabilirseniz maçı kazanma şansını fener'le eşitleyebilirsiniz bile.

    alanya 3-0 yenilmesine rağmen fener'den daha fazla pozisyon buldu. kayseri 3'lü savunma fantezisinin kurbanı oldu, sivas maçında robinho yedek soyunduruldu, osmanlı maçında 3-5 cm'lik pozisyonlar kartal gözü edasıyla çözüldü. kasımpaşa hiçbir zaman iyi defans yapabilen bir takım olamamanın bedelini ödedi. fener bu takımları hep ismiyle yendi. bursa, tekrar ediyorum son derece zayıf bir kadroya sahip olmasına rağmen sahadan puanla ayrılabilir. belirttiğim üzere savunmayı geride kurup, oyunun dar alanda oynanmasını sağlasın yeter. bak iddia ediyorum bunları yapabilirse kazanabilirler bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın