resim
Samet Aybaba
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:Beşiktaş
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 346
    mizacını bilmem ama futbol görüşünü asla anlamayacağım şahıs. kardeşim burası süper lig. burada avrupa'nın veteran kabul ettiği adamların neler yaptığını gördük. adebayor, vagner love, eto'o, hleb, sessegnon, kweuke, lua lua.... daha da çoğaltabilirsiniz bu örnekleri. bu adamlar öyle veya böyle yaşları veya fiziksel durumları ne olursa olsun bu lige damga vurdular.

    e senin elinde de bu profilde robinho ve kone gibi 2 tane klas adam var. bu adamları savunma yapmıyorlar ayağına veya koşmuyorlar diyerek oynatmamazlık yapmamalısın. bildiğin kendi ayağına sıkmak lan bu. bifouma çok mu savunma yapıyor? yapıyor da ne oluyor veya. bomboş alanda sağ ayağıyla sol ayağına çelme takıyor, zor bela girdiğin pozisyonları heba ediyor. bu daha mı iyi?

    yahu bu ligde bana bir defans hattı sayın ki karşısında kone ve robinho varken hücuma katılmayı aklından geçirsin? mümkün değil aga. çıkamazlar. bak pepe dahil. o bile robinho'yu arkasında bırakıp orta çizgiye atayım kendimi diyemez. sen bu adamları kulübeye sevk ediyorsun samet hoca olacak şey mi allah'ını seversen. fener ve başakşehir maçlarında sonradan oyuna soktuğun robinho ile buldun golleri bak. ki birinde 1 puanı kurtardın.

    yazık etme kariyerine. sal şu adamları oynasınlar yahu. robinho bu amk. boru değil lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın