• 73
    seneye* sahip olmamamız gereken ikili. ikiliden birisi ile mutlaka yollar ayrılmalı, bu ikili bize fazla(!). çok canımızı yakabilir, özellikle şampiyonlar liginde.

    ben aramızdan ayrılanın belhanda olması gerektiğini düşünüyorum. kendisinin top kullanma meziyetleri bizim seviyemizin çok altında. yaptığı inanılmaz pas hataları ile büyük takımda oynaması çok zor. hele ki bizim gibi savunmayı önde kuran bir takımda... skora katkısına, şut özelliğine değinmiyorum bile çünkü onlardan önce bir 8-10 numarada ihtiyacımız olan topu iyi kullanması, pasları, oyunu görebilmesi. belhanda bu sezon* sınıfta kaldı. bir 8 numara olarak izlesem de sınıfta kaldı. zaten daha takımımıza gelmeden bizde ancak 8 numara oynayabilir demiştim. yine de olmadı... verilen bonservis de cabası. makul bir fiyatla, makul bir maaş ile takıma katılmış olsaydı rotasyonda tutulabilirdi. kendisine ödenen bonservis bedeli bir şekilde kompanse edilmeli ne yazık ki.

    feghouli'ye gelecek olursak, o da en az belhanda kadar sınıfta kaldı, hatta belhanda'dan daha fazla sınıfta kalmış bile olabilir. fakat potansiyel olarak belhanda'nın üzerinde olduğunu düşünüyorum. sene başında sakatlıktan dönmesi, kamp yapmaması gibi etkenler bir nebze sınıfta kalmasının bahaneleri olabilir. seneye formunu birkaç tık üzeri taşıyabilir. fakat belhanda'nın olup olabileceği bu gibi görünüyor. diğer yandan bize geliş maliyeti daha kabul edilebilir düzeyde. 1 sene daha risk alınıp denenebilir. tabii ki bunun yanında bu kadar oyuncu alıp yollamanın kolay olmaması da bir etken. garry'nin gitme ihtimaliyle kanat rotasyonumuz çok daha sıkıntıya da girebilir. feghouli en azından pozisyonu belli olan, ne verebileceği ne yapabileceği belli olan bir oyuncu. belhanda için ise bunu diyemiyorum, kendisi için pozisyon yaratmak zorunda bile kalıyoruz.

    imkan olsa, yerlerine daha iyileri alınacak olsa ikisi de yollanabilir. fakat zaten halihazırda eksiklerimiz varken bunun pek mümkün olacağını düşünmüyorum. nasıl ki bu ikilinin bizde olması negatif açıdan bir "lüks" ise, bu ikiliyi aynı anda yollamanın da takımımız için bir lüks olduğunu düşünüyorum. transfer işlerinin bu kadar kolay olmaması hepimizin malumu. uzun lafın kısası sistem açısından belhanda'nın gidip, gelen bonservis bedeli ile merkez orta saha alınması zaruri görünüyor. üzgünüm belhanda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın