resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6239
    durun gelsin, gelsin aday olsun. göreceksiniz ki alacağı oy bu sefer 200’ü bile geçmeyecektir. bu kadar silik, bu kadar andaval, bu kadar utanmaz bir adam görmedim ben. galatasaray’da hiç tanınmamış mustafa cengiz’e, en güçlü olduğu dönemde kaybetmiş birisi şimdi mi seçilecek. başkanlık hayatı boyunca tek derbi ya da büyük maç kazanamamış dursun bakkal mı kazanacak seçimi. her hafta galatasaraylıları utandıracak bir hareket yapmadan duramayan birisi mi kazanacak seçimi. galatasaray genel kurul üyeleri bu kadar mı düştü. ocaktaki seçimde bu adama gerekli dersi vermedi mi genel kurul. e şimdi ne oldu da sporculara ve çalışanlara yedi ay kuruş ödemeyen bu andavala oy verecek galatasaraylılar. buna oy verecekler, çok sınırlı sayıdaki liseci (liseli değil) fanatiklerdir. işte şu galatasaray düşmanı fanatik paçavrasında yazan, serdar dinçbay gibi şeytanın soytarısı tiplerdir. başkası olamaz.

    ben olsam utanır bir daha seçimlere girmek şöyle dursun genel kurulda oy kullanmaya bile gitmem. ama adam yağlı ve kösele surat işte.

    galatasaray genel kurul üyelerinin mustafa cengiz’e namus borcu vardır. birçok nedenle:

    1-galatasaray’ı dursun ve can topsakal gibilerden kurtardığı için. (vodafonda beşiktaş’a, fatih terim stadında başakşehir’e utanç verecek şekilde ezildik ama bu dursun bakkal tudor’da ısrar etti. üstelik sonradan öğrendik ki adama bir lira bile ödeme yapmamış)
    2-liseci fanatik kafatasçılara yüz vermediği için.
    3-kısa sürede tüm ödemeleri yaparak, kadınlar basketbolde eurocup’ı kazandığı için.
    4-otuz milyon taraftarın başını yerden kaldırdığı için.
    5-geldikten sonra bütün derbileri kazandığı için. (kadıköy’deki derbiyi de kazanmış sayıyorum)
    6-federasyon karşısında dik durduğu ve fatih terim’i yedirmediği için.
    7-konuşmasını ve giyinmesini bildiği için.
    8-yellowfreeday gibi uygulamaları başarıyla yaptığı için.
    9-futbolcuların değerini bildiği, galatasaray’ın paralarını menejerlere yem etmediği için.

    bu nedenleri daha da artırabilirim ve ilerleyen günlerde de artıracağım. şimdilik burada kesiyorum. galatasaray fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesillerin kulübüdür. göz göre göre aynı hatayı ikinci kez yapmazlar ve nitekim ocak’taki seçimlerde yapmadılar.

    not: bu yağlı surat (ben hayatımda hiç kimseye hakaretamiz cümleler kurmadım ama bu adam ve yardakçıları hak ettiği için esirgemiyorum) yeni ne vadedecek merak ediyorum. vadedecekleri için başkan iken neden yapmadın denmeyecek mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın