resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8001
    seneye formsuz başladı. kailash'ın doğumu, yeni baba olmanın stresi ve bence yoruculaşmaya başlayan hayatı ile sezon ortasında dip yaptı. fatih terim ve taffarel'in geri dönüşleriyle, son haftalarda tekrardan kırmız renk görmüş bir boğaya dönüştü ve harika bir form grafiği kazandı. dün akşam negredo ve babel'e kırılma anlarında golleri sadece varlığı ile kaçırtmıştır.

    aynı negredo ilk yarıda muslera'yı çalımlayıp çok şık bir gole imza atmıştı. bu sefer topu kediden geçiremeyeceğini biliyordu. aşırttı, olmadı. babel başka bir stsl kalecisi ile karşı karşıya kalsa, kolay bir plase ile topu ağlara gönderebilirdi. kendisi çok farkla topu auta nişanladı ve muslera, o topu bile tutabilecek kadar uzandı.

    sene başında artık kendisinin avrupa'da kupa kaldırmasının zamanı geldiğini düşünüyordum. bakkal zihniyeti, lise esareti, stajyer antrenörler derken, belki de birliktelik zamanımızın dolmuş olduğunu düşünmeye başladım. kendisi yakıştırdığım başarıları galatasaray'da kazanamazdı. ansızın değişen yönetim, teknik kadronun tekrardan emin ellere düşmesiyle galatasaray'ımın bir nebze avrupa'da kupa kaldırma olasılığı arttı. artık kendisinin bu jenerasyonun efsanelerinden biri olarak futbolu galatasaray'da bırakmasını istiyorum.

    doğru futbol yapılanması, taraftarda ve statta hakim olan bu kenetlenme duygusu ve sağlam bir yönetim ile umarım 2-3 sene içerisinde kaptan olarak kollarında kalkacak bir avrupa kupası görebiliriz.

    unutmadan; türkiye'dir galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın