resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2598
    öncelikle ''belçika milli takımının oyuncusu bu adam!!'' diyenlere ithafen: (bkz: #2382210)

    29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçında -şaşırtıcı olmayan şekilde- kötü oynamıştır. 19. dakikada negredo'nun karşı karşıya kaldığı pozisyondaki ikram kendisine aittir, ki bu ikram şampiyonluğa mâl olabilirdi.(talisca'ya vurdurduğu kafaya değinmiyorum bile)

    uzun uzun analiz kasmaya gerek yok; iyi niyetli veya atletik bir oyuncu olabilir, ancak kesinlikle iyi bir stoper değil. sezgi yok, kafa toplarında yok, kritik müdahale yeteneği kısıtlı, hamle oyuncusu da değil. sadece ve sadece ayağı düzgün ve çabuk.

    kendisi ayarında birisi kanat oyuncusu yahut forvet olsaydı sabreder beklerdik ancak bu adam stoper. ve genç yetenek de olsa bir stoper her maç sürekli ve mutlaka rakip oyunculara kafa vurduruyor ve havadan gelen toplarda topun nereye düşeceğini bilemeyip saçma sapan pozisyon alıyorsa kendilerine çok fazla kredi tanıyamam, kimse kusura bakmasın.

    belki ışık görüyorsunuzdur yahut gelişeceğine inanıyorsunuzdur bilemem. ancak galatasaray'da gelişme imkânı olmadığını sürekli şekilde gösteriyor. sezonda 30 maça çıkacağı alt seviye kulüplere(epl'de herhangi bir takım kendisini as olarak oynatmaz ancak la liga yahut bundesliga hatta süper lig'de alt seviye kulüplerde sürekli oynarsa belki gelişim kaydedebilir. ) gitmesi hem galatasaray hem de özellikle kendi kariyeri için çok daha hayırlı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın