resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1869
    sevgili kaptan, sevgili bülent kardeş: seni beinsports’a engin bilgin, tecrüben ya da at yelesi saçların için almadılar. sadece ve sadece galatasaraylı olduğun için aldılar. dikkat edersen yanında bir beşiktaşlı bir de fenerli var. anladın mı ne demek istediğimi.

    sana, adaletsizlik yap, galatasarayı ne pahasına olursa olsun savun demiyoruz ama ekmeğini yemeye devam ettiğin kulübe hiç olmazsa haksızlık yapma. geçtiğimiz hafta alanyalı futbolcunun pozisyonuna kesinlikle ofsayt değil deyip kestin attın, bu hafta cümle alemin sarı kart dediği belhanda’nın pozisyonuna kırmızı deyip şimşekleri galatasaray’ın üzerine çektin.

    ne demek istiyorsan erkekçe söyle. biz ne ihanetler gördük ama hepsini ezip geçtik. sana ihanet ediyorsun demek istemiyorum ama yanındaki fanatik güntekin ve diğerlerinin etkisinde kalarak galatasaray’ı gömme. gömersen bundan sonra farklı yazarım. geçmişin hatırına şimdilik bu kadar diyorum.

    alanya spor maçında, güntekin ahlaksızı denayer’in ayağından o çizgiyi çekerken, alanyalı futbolcunun omuz hizasını neden hatırlatmadın. aklına mı gelmedi yoksa etrafındakilere mi yaranmaya çalışıyorsun. belhanda’nın pozisyonununa sarı kartın verildiği en az elli pozisyon gösteririrm. sen bunlardan habersizsen biraz araştır derim. ama yok senin amacın başkaysa o zaman biz de başka konuşuruz başka yazarız.

    neyse şimdilik bu kadar yeter.

    (bkz: 29 nisan 2018 galatasaray bjk maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın