• 2
    her şeyden önce ortada bir yenilmiş hak mı var da maça çıkmıyorsunuz. elinizde olan turu size vermediler de mi böyle oldu?

    fenerbahçe seyircisiz oynayacak, kaldığı yerden devam edecek. yani her şey olduğu gibi kalacak sadece seyircisiz bir şekilde "kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir ortamda" oynanacak.

    bu şartlar altında "masada kaybetmek" bu işin neresinde duruyor açıkçası merak ediyorum.

    ve fakat, ortada bir kanunsuzluk varsa ve siz kanunlara karşı bir tepki için bu protestoyu yapıyorsanız; hafta sonu da maça çıkmayın, pepe'ye de sesinizi çıkarın, bu ülkedeki kanunsuzluklardan da dem vurun. hakkını verin. prensip olarak ben de sonuna kadar desteklerim. hatta o andan sonra beşiktaş'ın olmadığı ligi de protesto ederim, bir daha da türkiye ligi izlemem. ama sen fener maçına çıkma, haftasonu pepeli kadronla galatasaray karşısında oyna. buna da duruş de...

    insanların hukuksuzluklara karşı bir kıvılcım aradığı şu günlerde sığınılacak liman değildir bu duruş. türlü hesapları olan, milyar dolarlık piyasadan payını almaya çalışan kurtlardan bir tanesidir beşiktaş.

    tıpkı aziz yıldırım'ın devrim neferiniz olamayacağı (olamadığı) gibi. meseleyi yanlış yerlerden kovalıyorsunuz. sözüm bu tip duruşları bir başkaldırı olarak görmek isteyen insanlaradır.

    son amayı da son paragrafta anlatayım. her şeye rağmen de bir taş kaldıracaksa hukuk için, ben yine desteklemeye razıyım. talebim insan haklarını öncelleyen kanunlarla (ve kanunların uygulanmasıyla) yönetilmektir. her türlü hukuksuzluğun karşısında olanlara da kötü gözle bakıp, onları yerden yere vurmak istemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın