resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1037
    29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçında cüneyt çakır yerine ben de kendisini tercih ederdim ama bu kendisine bayıldığımdan değil. cüneyt çakır'ın oyunu sürekli durdurup oyuncularla uyarı adı altında sohbet etmesi ve tüm o baskıyı kırmasından nefret ediyorum. zaten hiç iyi niyetli de bulmuyorum. kendisi şaibeli bir hakemdir.

    beşiktaş'ın çocuğu fırat aydınus ise https://galeri13.uludagsozluk.com/...-aydinus_1413881.png

    yıllar önce en beğendiğim hakemdi. caner erkin fenerbahçe'deyken "lan" dedi diye attığı günden sonra şirazesi kaydı. genel anlamda oyunu oynatmaya çalışan ve avantajı daha iyi uygulayan bir hakem. kendisi de bizi defalarca doğramıştır evet pek haz ettiğim de söylenemez ama en beğendiğim hakem olan halil umut meler'i de bu sezon maçımda gördükten sonra hiçbir hakemden mutlu olmayacaktım. en azından fırat aydınus gününde olduğunda avantajı oynatır, bir nebze futbol izleriz.

    yoksa fırat aydınus'un melo'ya küfür etmesi ve her maçımızda muslera'ya çat diye sarı kart çıkarmaları, niyetini, bize karşı olan tavrını falan belli eden şeyler.

    daha bu sezon sivas'ta belki de bizi şampiyonluktan edecek olan ceza sahası dışındaki pozisyona verdiği penaltı hala akıllarda. yancısı aleks taşçıoğlu ile birlikte sağ olsunlar bizi bitirmişlerdi.

    yine aynı ekip iş başında...

    neyse dilerim kendisine iş düşmeyecek bir maç yaşarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın