• 184
    bazı arkadaşlar tarafından skibbe'yi getirdiği için eleştirilirken kewell, baros, rijkaard, neeskens, keita, elano getirdiğinde takdir edilmeyen yönetimdir.

    bazı arkadaşlar tarafından tribün eşkiyaları ile işbirliği yapması ve fazla bilet satması ile suçlanan fakat görevde olduğu zaman diliminde; sadece geçen sene hiçbir iddiamızın kalmadığı, biletlerin 90tl olduğu inönü'deki beşiktaş maçında bilet dağıtan yönetimdir. o maçın biletlerini yönetim almış, giden herkes maça girmiştir. bunun haricinde tribüne en fazla 100 kombine verilmektedir. bu da tamamen duyumdur yoksa bildiğimden değil. en basitinden bilet dağıtılacaksa 2 ay önceki kasımpaşa maçında yapılırdı. bunların yanında bu suçlamlarının mesnetinin, başında ibrahim seten'in olduğu vatan gazetesinin haberi olması da ayrıca ilginçtir.

    cemal nalga olayı ve yönetim kurulu açıklamaları ile de ilgili olarak da, bu başlıkta daha önce bişeyler yazmıştım, tekrarlamanın gereği yok.

    yönetimin hataları illaki vardır fakat deli şeyini bellemiş gibi her boku da onlara atmak en hafif tabirle ayıptır.

    olay direk ikili atışma kıvamına geldi biliyorum fakat suçlamalar o kadar saçma ki , pespaye olmadığımızdan cevap vermek durumunda kalıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın