resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1830
    final haftalarına girilirken özellikle deplasman maçlarında enerjisine ihtiyaç duyduğumuz oyuncu. bence badou gitmese fatih hoca deplasman fobisi falan yaşamazdı ki o dönem çok zor bir deplasman olarak görülen kayserispor maçını fernando, maicon, gomis ve belhanda olmadan solda lato ile kazandık. bu adam gittikten sonra deplasman fobimiz başladı.

    bu adam gittikten sonra belhanda mecburen daha defansif oynamaya zaten az ürettiği skordan iyice uzaklaşmaya başladı. önceden gol atmasa da gomise yakın oynardı asist yapardı, merkezden savunma arkası paslar denerdi. delip gitmeyi denerdi. çünkü arkasında badou vardı. şimdi ise mecburen 8 numara gibi oynuyor.

    ancak şuan bile avrupadan men edilme tehlikemiz var bu admaı satmasak kesin men edilmiştik. bu adamdan gelen para ile takım arkadaşları maaşlarını aldı. transferin son günü gelen nagatomo'nun lisansını çıkartabilmek için bile sgkya 20 milyon tl vergi ödedik biz.

    önümüzdeki transfer dönemi ilk işimiz badou'nun muadili, enerjik, çevik, dikine gidebilen rakibi enerjisiyle yıldıran bir 8 numara almak olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın