• 22
    (bkz: #2398909)

    şimdi bakalım zamanın her zaman haklı çıkardığı arkadaşa ve entrylerine. 6 adet entry vermiş 2 tanesi silinmiş durumdaydı ben bu entyri yazıyorken.

    1 tanesi serdar aziz'e el bombası diyen bir entry. şimdi serdar aziz tartışmasız olarak ligin 2. yarısında defans anlamında takımdaki en iyi oyuncu iken daha geçen hafta donk ile ortaklaşa her bizimle maç yaptığında kariyer günü yaşayan adebayor'u silmişken 1 tane penaltı -ki pozisyonun oluşmasında mariano'nun maçı satsa atılmayacak saçmalıkta pasını es geçerek - yaptırdı diye mi sen haklı çıktın ?

    e yazalım o zaman kardeş her futbolcuya bir şey forvetlere kazma orta sahalara ayağı kötü vs diye tek bir maç hata yapınca bunlar biz hepimiz haklı çıkalım güzelmiş böyle.

    1 entry yasin öztekin yorum bile yapmıyorum herkesin ortak görüşü zaten de mutlak suretle yasin'in golü sonrası fln çıkıntılık olsun diye yazılmıştır o nedenle de ne diyor bu denilerek ofsayt verilmiştir. yoksa yasin'in insana kendini kestirecek bencilliğini kim savunacak şurada.

    1 entry de de jong için yazmış de jong zaten öylesine bir transferdi. o zaman öyle muhtaçtık ki orta saha oyuncusuna herkes yaptığı 1 iyiyi 10 diyordu sonradan yine herkes birleşti bitiş çizgisini çoktaaaan geçtiğinde.

    1 entry hakan şükür için ertem şener gibi yalaka demiş ve haklı çıkmışmış ya kardeşim hakan yalaka olsaydı şimdi vatan haini mi olurdu federasyon başkanı mı allasen !?

    iyisi mi sen biraz dinlen bol bol güneşe çık portakal suyu fln iç rahatla şu 4 entrynin -2 sini göremiyorun çünkü- alayı ofsayt çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın