• 1125
    19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçında yaşanan olaylarla ilgili öyle bir hava yaratılıyor ki gören başka maçlarda sanki hiç sahaya madde atılmadı hiç oyun durmadı sanar. beşiktaşlı futbolcular gerçekten top oynamaya gelmemişler gibi hareket yapıyorlardı. özellik pepe atıldıktan sonra her hareketleri hakemi etki altına almak taraftarı kışkırtmak üzerine kuruluydu. kimse bunlardan bahsetmiyor. ha bizim için hiç problem değil, yiyin birbirinizi ete para vermeyin de uzun vadede beşiktaş lehine buradan çıkarılacak bir mağdur edebiyatı ileri de galatasaray'ın önüne engel olarak çıkacaktır.

    hele ki görüntüleri izledikçe insan iyiden iyiye bu olayların tiyatro olduğunu düşünmeye başlıyor. ulan biri de çıkıp tolga'nın yaptıklarından bahsetmiyor. gerçi emre bol bahsetti ama o da fenerbahçe militanlığından ötürü sıçıp sıvadı.

    sahada fenerbahçeli oyuncular ilk defa bir derbiyi rakip futbolcularla didişmeden sürdürürken bu olaylar yaşanıyor. olayların merkezi ise beşiktaş yedek kulübesi ve fenerbahçe taraftarı. sanki sahada futbolcuları tahrik edemeyeceklerini anladıkları için taraftarın madde atmasını fırsat bilerek bir kıvılcım çakılmış gibi.

    herkes şenol'un kafasına takmış kimse başka bir şey konuşmuyor.(u: tamam insan sağlığı en önemlisi ya perdenin arkasında olanlar?) tabi bir de galatasaray var. fenerli yorumcusu da beşiktaşlı yorumcusu da konunun içine galatasaray'ı çekmekten geri durmuyorlar. nasıl bir ezikliktir lan bu? yolda giderken ayağınız takılsa galatasaray yaptı diyeceksiniz neredeyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın