resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7895
    fatih terim'in gelişinden sonra yan toplarda kendini toparlaması ve motivasyonun yükselmesine hiçbir lafım yok, bundan önceki dönemde çokça eleştirmiştim bu konulardan dolayı zaten ama doğruya doğru terim ustalığını bir kez daha gösterdi, kornerlerde 3.direk gibi davranan muslera'yı çok kısa sürede farklı bir stile geçirdi ve meyvelerini de topluyoruz bunun.

    yalnız 15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçında televizyonda nasıl göründü bilmiyorum ama topu oyuna hızlı sokmadığı 3-4 an vardı ki tribünü delirtti. televizyondan göründü mü diyorum çünkü televizyonda hangi oyuncu boş, kim koşu yapıyor net seçemeyebiliyorsunuz çünkü o sırada muslera'ya yakın çekim giriyorlar, tribünde olunca gözünün önünde garry kaçıyor, feghouli kendini boşa çıkarıyor, muslera sokmuyor topu bir türlü. özellikle %100 kazanmamız gereken bir maçta skor 0-0 giderken o yavaşlık tepki çekiyor doğal olarak.

    yine de çok çok önemli bir detay değil, kaleyi hep böyle korusun varsın yavaş soksun topu oyuna. bu sezon gol atmada çok da büyük sıkıntı çekmedik zaten, bir şekilde atarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın