• 18998
    şampiyon olacak takımımızdır. bazı sorunları var elbet. öncelikle beğenmediğim maicon ağırlığından kurtulmamız iyi oldu. feghouli'nin yetersiz oyunu ve belhanda'nın skor katkısı verememesi diğer sorunlarımız. gomis'in bazen çok ağır kalması ve top ayağındayken dahi yavaş oynaması, yedek kulübemizin çok iyi olmaması, mariano'nun defansif yönü, orta sahamızda çok iyi bir tandem yakalayamamamız sorun. sorunları saysak burdan köye yol olur.

    benim şuan en çok rahatsız olduğum sorun ise rodrigues, nagatomo, feghouli ya da mariano kenarda çizgiye doğru indiğinde çevirilen toplar ya da kenardan atılan ortalarda çok etkisiz kalıyoruz. bunun iki sebebi var. birincisi soldan atılan ortalarda feghouli'nin, sağdan atılanlarda ise rodrigues'in bekinin önüne geçip ters toplar için pozisyona girmeye çalışmaması, bunu becerememeleri. ikincisi ise gomis'in kenardan gelen toplarda genelde hareketsiz bazen de penaltı noktası civarında takılması. orta sahası donk, fernando gibi adamlardan kurulu, 10 numarası belhanda gibi forvetten 2-3 kat daha orta saha olan bir takım için kenar organizasyonları çok önemlidir. biz kenarlara çok iyi iniyoruz ancak bunları çok az pozisyona çevirebiliyoruz. çevirsek zaten bitiriciliğimiz iyi.

    neyse dediğim gibi sorunların sonu yok. bu takım iyi ve zayıf yönleri olan bir takım. başımızda ise çok iyi bir hoca var. elinden geldiğince sorunlara çare buluyor. ama son 5 maç kalmış, hepsini alsan şampiyon olacağın bir ortamda, takım için taktik, teknik sorunlar çok da önemli olamaz, olmamalı. kazanın, şampiyon olun aslanlarım. biz yine statlarda, havaalanında sizlerleyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın