resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1447
    karşında abebayor'un karşısına, 1,50'lik medel'i koyan, hep aynı şekilde sana yenilen bir adam olmayınca işin o kadar kolay değilmiş dimi ?

    futbolun taktiksel kısmına hep yakın dursam da bu işin %75'i iletişim becerisidir. bunu ben değil nagelsman söylüyor. ve kendisinin trt'de bir programını izlerken ''artık motivasyon işleri geride, mazide kaldı'' demecini çok net hatırlıyorum.
    ve aklıma bizi 5-1 yendikleri maçta * denayer'in, adebayor karşısında düştüğü aciz durumu geliyor sonra da 15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçında fiziksel dezavantajına rağmen adebayor'u sahadan silmesi. işte motivasyon böyle bir şeydir. ama bunu anlayacağını zannetmiyorum.

    kendisini hiç sevmedim. yaptığı işi underdog gibi yansıtan basından da hep tiksindim. mesela bu basın en basitinden kendisinin takımında ki emre belözoğlu'nun yaptıklarını hiç konuşmaz. fener'de oynarken bile daha çok konuşulurdu ama şimdi hasan ali'nin, tolga cigerci'nin sözde yeteneksizlikleri kadar konuşulmuyor.

    kendisini hiç sevmedim demiştim.

    (bkz: abdullah avcı/@tunnel vision)

    ama kendisiyle ilgili hiç bir entry'im en beğenilenlere gitmedi. hep en çok dikkat çekenlere girmesine rağmen gitmedi. ben elbette buraya beğenilmek için yazmıyorum ama bir şey merak ediyorum; siz bu herifi hiç sevip, sempati duydunuz mu ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın