• 18961
    rodrigues'in sağ kanatta oynadığı ve belhanda'nın 90 dakika sahada kaldığı hiçbir maçta üretkenlik sıkıntısı çekmemiş takım. buna bjk deplasmanının ilk yarısı dahil.

    gol pozisyonuna girmekte sıkıntı çektiğimiz maçlara bakalım:
    9. hafta fenerbahçe maçı - rodrigues yedek
    10. hafta trabzonspor maçı - rodrigues yedek
    12. hafta başakşehir maçı - rodrigues yedek
    16. hafta malatyaspor maçı - rodrigues yedek
    20. hafta sivasspor maçı - belhanda yedek
    22. hafta kasımpaşa maçı - belhanda cezalı

    son olarak 3 gün önce oynanan gençlerbirliği maçının ikinci yarısında feghouli sola rodrigues sağa geçmişken pozisyonlar bulmaya başlamıştık. ancak fatih terim belhanda'yı oyundan çıkarınca atak sürekliliği kayboldu ve tek hücum yöntemimiz olarak şişirme toplara mahkum kaldık. zaten bir haftadır "keşke top şişirseler" diye dua eden gençlerbirliği stoperleri şişirdiğimiz her topa kafayı vurdu.

    iyi hücum etmenin yolu açıkça ortada, rodrigues sağda oynayacak, belhanda bacağı kopmadığı müddetçe oyundan alınmayacak. belhanda'nın mevcut kadrodaki alternatifsizliğini tekrar anlatmaya gerek yok. rodrigues de sağda daha rahat oynuyor ve süratini kullanıp çizgiye inerek etkili ortalar yapabiliyor. bununla beraber iki kanat oyuncusundan birinin* taç çizgisine yakın oynaması rakip defansı enden açılmaya ve boşluk vermeye mecbur bırakıyor.

    takımımıza da hocamıza da güvenimiz tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın