• 18950
    rakibe göre oyun ve oyuncu grubuyla oynaması gereken takımdır. klasik 11'imiz yani şu takım; http://galatasaray11.com/37505 çok sınırlı bir çerçevede oynuyor. ve özellikle deplasmanda çok kolay önlem alınabiliyor. bu yüzden hem oyunda hem oyuncu grubumuzda çeşitlilik oluşturmamız şart. adeta bir basketbol takımı edasıyla hazırlanmalıyız her rakibe özel olarak.

    örneğin; oyunun büyük bölümünü rakip yarı sahada oynayacağımız maçlarda maicon yerine denayer'i, selçuk yerine linnes veya tolga'yı kullanmalıyız. hatta gomis'i bile bu tip maçlarda ana planda kullanmak sonuç vermediğinden sinan'la değiştirebilmeliyiz.

    linnes'ten daha efektif yararlanmamız lazım. hem orta sahanın merkezinde hem de açık pozisyonlarında kullanmamız gereken maçlar var önümüzdeki süreçte. feghouli'nin de dokunulmazlığına son vermemiz gerek bazı maçlarda.

    sonuç olarak maicon, feghouli, selçuk ve gomis'i zaman zaman kızağa çekmek takım menfaatlerine hizmet eder. denayer, linnes, tolga ve sinan bu oyuncuların yerine daha çok kullanılmalı. herkes ideal 11'imize çalışıyor zaten. mevcut 11'in güçlü bir oyun kurgusu da olmadığı için kabızlık çekiyoruz. olay budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın