• 1663
    şampiyonlar ligini alması zaten bana göre çok zordu ancak roma'ya elenmek de ilginç oldu tabii. hem de 4-1'in rövanşında. aslında önceki turda elenmeyi hak etmişti barcelona ancak messi izin vermedi. futbolda bir şey olacaksa oluyor ama. 4-1 rövanşında elenirsin roma'ya.

    barcelona yıllardır yanlış transfer politikası izleye izleye bu hale geldi. düşünün ki takımda kurtarıcı olarak oyuna andre gomes giriyor 2 yıldır. önce chelsea maçında, şimdi roma maçında en ufak bir mücadele, kazanma isteği yok takımda. kazanma isteğini geçtim koca barcelona maçlara skoru koruma düşüncesiyle çıkıyor. bugün roma'ya golü atsa işi bitirecek ancak maç daha başlamadan bitmiş kafalarında. skora, oyuna hiçbir şeye reaksiyon yok.

    geçtiğimiz turda 2 maçta da daha iyi oynayan chelsea idi. chelsea atamadı, messi sahne aldı barca geçti.
    bu turda ilk maç şanslı şekilde 4-1 kazandılar ve roma çok kaçırdı. 2. maçta ise erken gol ve sahada ne yaptığını bilmeyen barcelona, turu roma'ya verdi. zaten roma ve chelsea'ye karşı sahasından çıkamayan takım yarı finalde bayern falan gelse ciddi sıkıntı yaşayacaktı, bu turda elendiler. ee futbol bu, oynamayana koyarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın