• 30521
    “galatasaray'ın 3 yenilgisi var fatih terim ile ve 3 maçta da gomis - eren ile maçlar bitirildi, çözüm olmadı. dün akıllar başakşehir maçındaydı, bunun istihbaratını da yaptım. oyuncular da başakşehir'i* yeneceğiz diyor.

    belhanda'nın deplasmanlarda 0 gol, 0 asistlik bir performansı var.

    emre ile arda'ya tepki olacak. ne yazık ki aslan payı arda'ya olacaktır. akıllarda "arda oynamaz" gibi söylemler var ama arda oynayacak, oynamak da istiyor.

    fatih terim, ozan tufan'ı ister. ama ben fenerbahçe ve galatasaray arasında bonservisli oyuncu alışverişi hatırlamıyorum. fenerbahçe de bedava bırakmaz.

    bruma’nın transfer olduğu dönemde ünal aysal, salah ismini fatih terim'e öneriyor. salah etki yapar gibi gözüküyordu ama bruma gelecek vadettiği için tercih bruma oldu.

    fatih terim, galatasaray'da ne olursa olsun 1 sene daha göreve devam edecek. hoca, belhanda'nın performansından hiç memnun değil. başakşehir maçında da terim, aynı 11 ile sahaya çıkacaktır.

    paok'tan mısırlı amr warda diye bir oyuncu önerildi galatasaray'a. mısır ile dünya kupası oynayacak. yunanistan tarafına sorduğumda, bonservisi 3 milyon euro dediler.

    bülent tulun sezon başında fellaini ile anlaştı dursun özbek'ten yetki alıp. 4 milyon euro imza parası vardı, 2'si babasına. ve tudor ndiaye'yi istiyorum dedi. sezon sonu ne olur bilmiyorum, geçen yaz ciddi şekilde gündeme geldi."

    mehmet özcan
App Store'dan indirin Google Play'den alın