• 247
    sorun maç kaybetmek değil aslında. hani iyi oynarsın çok gol kaçırırsın top bir türlü girmez. bizim olayımız bu değil. biz iç sahada ligin açık ara en iyi futbolunu oynuyoruz. sonra gidiyoruz saçma sapan bir deplasmanda yokları oynuyoruz. taraftarı umutsuzluğa iten de bu. yarın tt arena'da başakşehir ve beşiktaş'a 5 er tane sallasak bile akhisar, göztepe ve alanya deplasmanlarını korku ile izleyeceğiz. bu takım yeni malatya, sivas, kasımpaşa, gençlerbilriği gibi deplasmanlarda birbirinin kopyası malubiyetler alarak bunu taraftara aşıladı çünkü.

    macion, feghouli ve mariano üçlüsü deplasmanlarda kocaman bir 0.
    gomis yakalarsa atıyor ama tt arena'da rakip kaleciye atılan geri paslara hayvan gibi koşan, rakip stoperlere bir panter gibi saldıran gomis deplasmanda rakip stoperler arasında uyuyor çıkıp 2 kafa topu bile almıyor o derece.
    belhanda desen bişeyler yapmaya çalışıyor bazen ama o tt arena'daki coşkusundan eser yok.
    takımda bu kadar oyuncu kötü oldu mu nagatomo da onlara ayak uyduruyor. sivas ve gençlerbirliği deplasmanında olduğu gibi.

    hal böyle olunca en keklik deplasmanlar bile coşkudan uzak, antreman maçına çıkmış gibi oynayan oyuncular yüzünden kabusa dönüşüyor. bu takım haftaya başakşehir'e 5 tane atsın. alanyaspor maçını yine bu korkuyla izleyeceğiz. çünkü elimizde tt arena'daki eforu ile deplasmandaki eforu arasında gece ile gündüz kadar fark olan en az 5 tane topçu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın