resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5725
    geçen akşam çok sevdiğim bi abimle kendisi hakkında konuştuk. yetersizliği konusunda ikimiz de hem fikirdik ama benim ayrıldığım bir konu vardı, o da kurduğumuz kadro... eğer 2017-2018 transfer sezonunun son gününde asamoah'ı alabilseydik, neredeyse sıfır hata ile bir 11 kurmuş olacaktık. evet çok para harcadık bunda sizinle hemfikirim ama sonuçta birbirini tamamlayan iyi bir kadro kurduk.

    "ben başarılı olacağına inanıyor ve bunu gerçekten istiyorum. ama bazen düşününce aklıma biliç'in beşiktaş'ı geliyor. onlarda kompakt oyun konusunda çok güzel işler çıkartmışlardı ama final haftalarında tecrübesizliklerine kurban gitmişlerdi. ben tudor'un takım olgusunu oturtacağından eminim. sahada mücadele eden, savaşan ve güzel işler yapan bir takım göreceğiz. inşallah sonu biliç'in beşiktaş'ına benzemez ve şampiyonluk ipini göğüsleriz."
    bu entry'i mart 2017'de yazmışım. malumun ilanı olmuş yani:) tudor kalsaydı, muhtemelen biliç'in beşiktaş'ı gibi şampiyonluğu kaçıracaktık.
    başka bir entry'de de iyi bir takım kurduğumuzu ve tudor ile olmasa da başka bir hocayla başarılı olacağımızı yazmıştım. tabii o zamanlar hocanın gelebileceğine inanmıyordum.
    evet gayet iyi bir kadro kurduk ve fatih hoca ile beraber başka bir seviyeye çıktık, daha da çıkacağız. bu kadronun kurulmasında tudor'un ne kadar payı var bilmiyorum ama sahamızda canlı izlediğim ve kaybetmeyi bi an bile hissetmediğim bütün maçlar için kendisine teşekkür ederim. sonuçta aynı maliyet ile gomis yerine negredo'yu da isteyebilirdi:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın