• 832
    gözümüzü korkutmaması gereken turnuvadır. realist bir adamımdır. ama rakiplerin yedekleri bile bizde as oynar denilerek çekinilmesini de bir galatasaraylı'ya yakıştırmam. mesele onların yedeklerinin bizde 11 oynaması değil. elit takımlarda 2-3 futbolcu hariç geri kalan 20-21 futbolcunun tamamı neredeyse aynı seviyede zaten. yani aslında yedeklerinin bir çoğunu isteseler kendi 11'lerinde kullanabilirler de.

    2000 uefa zaferini elde ettiğimizde arsenal'de sonradan oynayan davor suker bizde as oynamaz mıydı? veya kanu. ya da 2013'de schalke'de sonradan oyuna giren fuchs, meyer veya obasi bizde 11 oynasalar kim itiraz ederdi. çıkıp yeniyorsun işte gene de.

    fizik olarak ayakta kalabildiğimiz sürece öyle ezici mağlubiyetler falan almayız. alan paylaşımı konusunda da kendimizi geliştirirsek 2018-2019 sezonunda minimum çeyrek finale kalırız diye düşünüyorum. galatasaray'lıyım diye yazmıyorum. 2-3 tane( sol bek, 8 numara ve sol açık) fernando ayarında takviyeyle gruptan çıkamamak başarısızlık olarak bile görülebilir.

    sonuç olarak; evet piyasa çok arttı, fiziksel olarak çok farklı bir noktaya geldi futbol. ama parasal olarak olmasa da fizik ve pratik gerektiren çalışmalar yaklaşılamayacak şeyler değil. korkmayınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın