resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7857
    1 nisan 2018 galatasaray trabzonspor maçında yediği gol hatalıdır algısı kasan bağzılarına bakmayın, hatası falan yoktur. yediği gol milyonda bir atılacak bir goldür, o bağzılarının anlamadığı muslera'nın maç boyu kalesinden çıkması da yine bağzılarının anlamayacağı üzere taktiktir. çünkü rakibin gol silahı burak, burak kim, sürekli savunma arkasına koşu yapmaya çalışan bir arkadaş. futbolda libero kaleci diye bir tabir vardır, maçı rakibinizin sahasında oynuyorsanız ve rakibinizin en etkili silahlarından biri burak gibi savunma arkasına koşu yapan bir forvetse, kalecinizi libero kaleci şeklinde oynatırsınız ki savunma arkasına atılacak topları süpürsün.

    bu maçta muslera libero kaleci gibi oynamasaydı ve yardımcı hakem sikimsonik kararlar verip (görmediğimiz şey değil) birkaç ofsaytı atlasaydı birden fazla gol yiyebilirdik. bunun yerine muslera'yı libero kaleci gibi oynatıp milyonda bir görülecek bir gol yedik.

    gelip burda muslera'ya nefret kusanlar hiç kusura bakmasınlar, ya art niyetliler, yahut futbol bilmiyorlar.

    edit: bir de kötü senaryo yazmış o bağzıları, yok maç 1-0 olsaymış bilmemne. zaten maç 1-0 olsa 90+1'de senin takımının yarısı rakip sahada olmaz, feghouli o topu öylece bırakmaz, feghouli bıraksa o topa basacak adamlar olur çevresinde skor sebebiyle, kendi yarı sahanda savunma ve pres yapıyo olursun çünkü. yok, ama illa ki art niyetli olucam diyosan senin bileceğin iş, "ukala"lığa devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın