resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7853
    1 nisan 2018 galatasaray trabzonspor maçını stattan izledim. muslera özellikle 1-0 öne geçtikten sonra kalesinde hiç doğru düzgün durmadı. orta sahaya kadar geliyordu. lüzumsuz yere ileri çıkıyordu. hatta yanımdaki arkadaşa dönüp; bu niye sürekli kalesinden çıkıyor gol yiyeceğiz demiştim. yine muslera şaşırtmadı. olcan'dan da benzer golü yemişti.

    şimdi eğri oturup doğru konuşmakta fayda var. burada muslera'yı evladınızı savunur gibi ölümüne savunmanın anlamı yok. burada muslera'ya suç bulanla futbol konuşmam diyenler olmuş. sen konuşma kardeşim.

    gol de hatası golü kurtaramaması değil, sürekli kalesini terk etmesidir. ee muslera sen maç boyu kalenden çıktın. kendini görünmez sanıyorsun herhalde. maç boyu ts'li futbolcular ve teknik heyet seni izliyor. hep o anı bekledi adamlar. kucka da fırsat buldu attı.

    şöyle kötü bir senaryo yazayım. 1-0 öndeyiz güle oynaya yeniyoruz. hamsi şarkıları söyleniyor. trabzonlularla maç bitti diye dalga geçiliyor. tak oradan bir gol 1-1 maç bitti hadi geçmiş olsun. bu kadar ukalalığın anlamı yok.

    o topu bırakın neuer bütün maykıllar gelse çıkaramaz o doğru. ama o adama oradan vurma fırsatını, öz güvenini veren muslera'dır. he kucka da 100 kere vursa top anca 1 kere öyle gider.

    bu muslera'nın sürekli yaptığı bir şey. gerek yok muslera maçta çok iyiydin ama bu hata bütün yaptıklarının önüne geçiyor işte. maç sonunda kimsenin muslera aslandır kaplandır canımızdır diyen görmedim. herkes bir maçı da gol yemeden bitirelim diyordu. yine saçma sapan bir gol yedik. sağlık olsun.

    neyse galibiyet aldık. muslera'ya yüklenmenin anlamı yok. ama gol de bariz hatalıdır. o adama oradan vurma cesaretini vermeyeceksin!.. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın