• 207
    trabzonspor camiası boş bir bildiri yayınladı diye, resmen bir özür maiyetinde açıklama yapmış olan yönetim.

    score board’da yazılanları görende trabzonspor veya başka bir takıma ana avrat küfür etmişiz sanacak. acilen kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor bu tarz olaylarda. bu yaptıkları açıklama mütevazılık değil, tamamen kendi kulübünü ezdirmektir. türkiye’nin en büyük kulübünü yöneten bu kişilerin ufacık bir olay da bu derece korkak davranması çok saçma. bizim değil, diğer takımdaki yöneticilerin bizden çekinmesi gerekiyor. yeri geldiğinde eğer gerçekten haksızsan olgun ve iyimser bir şekilde davranıp güzelce özür dilersin. ama bu konuda kesinlikle çok yanlış yaptılar bana göre.

    mustafa cengiz’i çok seven ve destekleyen biri olarak bu yaptıkları gereksiz geri vitese hiç bir anlam veremedim. bana kimse gelipte “ rakibine saygı ve sükunet çerçevesinde yapılmış” diye savunmasın bu açıklamayı. yemezler yani.

    ayrıca kendileri böyle bir açıklama yapmak yerine, olcay şahan denilen tinerci hakkında bir kaç kelam etselerdi keşke. çapsız, karaktersiz bir oyuncu bile galatasaray taraftarına laf atabiliyorsa bu yönetimin pasifliğidir. ama maalesef bizim yönetimlerimiz o kadar sessiz ki, yıllardır isteyen istediği her şeyi söylüyor ve hiç bir şekilde karşılık vermiyoruz. şaşkınlıkla izliyoruz olayları her seferinde. çıkıp her hangi bir yöneticimiz böyle olaylarda biraz sert konuşup, iki çift laf söylese yeterli olur. ama nerde...

    biz taraftarlar olarak mustafa cengiz yönetimini desteklemeye devam edeceğiz, kendilerini gayet başarılı buluyoruz zaten.
    uzun lafın kısası tüm medya ve spor programları zaten galatasaray düşmanlığı yaptığı için bu tarz konularda ipleri başkalarına vermemeleri gerekiyor.

    (bkz: şampiyonların kupası müzesinde olur)
    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın