resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7851
    gerek sosyal medyada, gerek yediği golde hata aramak yanlış diyenler renktaşlar görüyorum. arkadaşlar kalecinin görevlerini hatırlatmaya lüzum var mı acaba? pozisyonda feghouli topun önünde dursaydı vs. gibi konulara sığınmaya gerek yok.

    ben golün * olduğu kalenin arkasındaydım, kendisi gayet önde duruyordu. vuruş gelince de geriye koşmaya çalıştı fakat top baya iyi bir yere gittiği için çıkaramadı.

    farklı bir noktaya dikkat çekmek istiyorum, golden sonra 30 saniye kadar çöktü ve yerinden kalkamadı. takımdan hiç kimse de yanına gelip onu kaldırıp moral vermedi. bu gözler, birisinin gidip onu kaldırıp destek vermesini beklerdi. acaba takımda bu konuda muslera'ya kızgın mı diye düşüneceğim ama çok da felaket tellallığı yapmak istemiyorum.

    bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular kümeleşip kuzey tribüne doğru yürüyorlardı, muslera koşarak soyunma odasına gitti. 1-2 kişi kendisini tutmak istedi ama kendisi sıyrılıp koşmakta ısrar etti.

    kendisinin kredisi bizim gözümüzde yüksektir, linç etmeye de gerek yok. ama bu tip hatalar yaptığında da göz ardı etmemek gerekir. hatayı söylemek ayıp bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın