resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2981
    evet şut özelliği yok, doğru maç içinde istikrarsız bir görünüm çiziyor ama topu hızlı diğer sahaya taşıyabilmen için ya uzun top oynayacaksın ya da dikine oyuncularla çıkacaksın. iyi yerleşmiş bir takıma uzuın top fazla işlemez ama dikine giden oyuncuyla bir şekilde delip geçersin. belhanda en büyük katkıyı özellikle ndiaye gittikten sonra burada sağlıyor.

    ayrıca, ileriye yerleştiğimiz zaman da hem sağ hem de sol kanatta üçgenlere dahil oluyor. kısacası işin bitiricilik kısmında giuliano veya talisca değil belki ama takıma oyun oynatma konusunda da onlar belhanda değil.

    giuliano fenerbahçe'ye çok büyük katkı vermesine rağmen, topu ileri hızlı taşıyabilecek bir oyuncu eksiği yaşıyorlar özellikle topal-josef ile, beşiktaş desen talisca çok iyi futbolcu ama sosa gittiğinden beri etkisi azalan oğuzhan ve atiba ile ortadan hızlı taşıyamıyor, (formdaysa biraz tolgay yapıyor) bu yüzden oyunu sürekli kanatlara açıp, orta deniyorlar.

    bir karar vermek lazım, bize bitirici bir ofansif orta saha mı yoksa oynatan bir ofansif orta saha mı lazım? ikisini birden isterseniz bonservisi az çok tahmin edersiniz. tudor'un kararı oynatan orta saha oldu ki, her şeye rağmen belhanda ile doğru karar olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın