resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6150
    bir diğer kongre üyesine parmak sallıyarak "görüşeceğiz seninle, görüşeceğiz" diyen şahıs. artık adını bile anmaktan imtina ediyorum, ağzımda sana karşı küfürsüz bir tane kelime çıkmıyor. genel kurulu annemle izledim dün, sen televizyona çıktığın zaman onun yanımda olduğunu bile unutup ağız dolusu küfrettim sana, insanların seninle ilgili hissettikleri bu. hiç kıvıracak değilim. ben bu hayatta en çok galatasaray'ı seviyorum ve sen tekrar gelip bizim başımızı yere eğeceksen, saymaktan imtina ettiğim skandallarınla zekamızla oynayacaksan ve riva-florya'yı peşkeş çeken bir başkanın o koltuğa tekrar seçilmesini içime sindiremeyeceğim için mayıs ayına çıkmazsın inşallah diyorum. aday olmayacaksan da allah uzun ömürler versin, bizden uzak ol.

    sadece şunu bil, galatasaray spor kulübü başkanlığı bir intikam makamı değildir. tekrar aday olup başkan seçilsen kime ne faydan olacak? sen de biliyorsun yönetemeyeceğini ama oradaki insanlara egon için, ben bitmedim demek için bunu yapacaksın ve evet, seçileceksin de.

    ama şunu tekrar ediyorum. galatasaray başkanlığı intikam makamı değildir. intikam duygusuyla elde edilmeye çalışılacak bir makam hiç değildir. ben böyle bir başkan hatırlamıyorum bu külüpte, yaşım el verdiğince faruk süren, mehmet cansun, özhan canaydın, ünal aysal, adnan polat, duygun yarsuvat hoca bunların hiçbiri intikam duygusu gütmedi, hepsi hizmet duygusu güttü.

    bu taraftar seni sokağa çıkarmaz, korumasız gezemezsin ve o stada asla gelemezsin. bu laflarından sonra da bunu asla ve asla unutma. kendi düşen ağlamaz, suratına tükürmek isteyen milyonlar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın