• 119
    (bkz: galatasaray lisesi)

    hala şu kurumu savunmaya çalışan veya bir kültür simgesi olarak gören arkadaşlara tavsiyem; hiç boşuna uğraşmayın.

    spor kulübü bu liseden kurtulmadığı sürece her zaman bunları yaşayacağız. çok kısa bir anektod belirteyim rahmetli başkan özhan canaydın nasıl 6 sene galatasaray kulübü başkanlığı yapabildi? tüm skandallara ve başarısızlıklarına rağmen?

    cevabı çok basit; liseli olduğu için.

    adnan polat ise aynı şekilde neden 3 senede şutlandı? liseli olmadığı için.

    o yüzden bu dursun'u ibra eden tiplere saygı duymak veya hayranlık beslemek ve içinden çıktıkları kurumu sanki bir kültür simgesiymiş gibi göstermek saçmalığın daniskası. kaldı ki liseyi bu şekilde öven çok entry'e rast geldim ben bu tarz platformlarda.

    arkadaş, biz de o anadolu lisesi sınavlarına girdik, puanımız galatasaray'a yetmedi ama başka anadolu lisesinde okuduk. fransızca bilmiyoruz diye hayatımızın anlamı olan galatasaray spor kulübüne neden üye olamıyoruz.

    yahu öyle bir durum ki; galatasaray spor kulübünde belki de liseli olan bir tane sporcu yoktur. 1905-1950'li yıllarda yaşamıyoruz sonuçta. o zaman bu saçmalık niye devam ediyor.

    ayrıca galatasaray lisesine mensup her öğrenci de galatasaraylı değildir ama her ne hikmetse galatasaray taraftarına göre çok daha rahat şekilde bir fenerli veya bjk'lı bu kulübe üye olabilir sırf liseli olduğu için.

    şunu da ekleyeyim zamanında o adnan polat üyelik sistemiyle ilgili radikal çalışmalar yapacağını belirtmişti. sonrasında inan kıraç darbesiyle nasıl indirildiğini hepimiz hatırlıyoruz.

    lafa gelince liseli-lisesiz kavramı söz konusu değildir buradaki adamlara göre ama bugün net şekilde ne mal olduklarını çok net gösterdiler.

    bir gün şu kulübe üye olabilirsem, yani fahiş fiyattaki üyelik ücretini ödeyip ve sağlam referansları bulursam bu tarz kongrelerde o liseli aptalların yüzüne karşı ayan beyan konuşma yaparak sövmezsem fenerli olayım. bu kadar net söylüyorum.

    galatasaray lisesi, galatasaray spor kulübünün sırtındaki kamburdur, kulüp ile ilişiği kesilmelidir. kulüp bu lisede kuruldu diye biz bu lisedeki insanların sülalesini beslemek zorunda değiliz. adam çocuğunu falan burada belli pozisyonlara yerleştiriyor, astronomik maaşlarla yolunu buluyor.

    en yakın örneğini de basketbol'da yaşadık erman kunter vb. kan emiciler hatırlansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın