• 191
    proje olmaması, hazırlıklı olmamaları mustafa cengiz başkanımızın suçu değil, dursun özbek tarafından beklenmedik bir şekilde alınan seçim kararıdır. proje üretmek de öyle bir iki ayda yapılabicek birşey olduğunu düşünmüyorum.

    öncelikle bu genel kurulun bize gösterdiği birşey var, bizi dursun özbek'ten kurtaran mustafa cengiz ve yönetimine çok tesekkür etmemiz gerekmektedir. genel kurul üyeleri çocuk gibi ne anlatsan bir kulağından girip diğerinden çıkıyor hepsinin. önemli bir karar alınacakken bile eve gec kalacakları yüzünden, konuşmayın oylayalım eve gidelim diyen üyelerin ibra ettiği bir başkan.

    3 yıl kulübün anasını ağlatmış bir insan dursun özbek, bunun üstüne mayısta başkanlığın önü açıldı diyen yazar arkadaşlarımızı da kınıyorum. ibra edilmiş olabilir ama utanç kaynağıdır o koltuğu haketmeyen bir insandır ki tekrar başkan olmasını kimse sağlayamaz.

    mustafa cengiz dobra bir başkan bu kimsenin zoruna gitmesin, ne varsa söylüyor sakladığı birşey yok. bazıları herşeyi de söyleme kol kırilir yen icinde kalsın diyebilir ki buna da karşıyım ben bilmek istiyorum. üyesi değilim galatasaray kulübünün ama onlardan daha bağlıyım kulübüme en azından çıkar peşinde koşmuyorum. konuş başkan ne varsa söyle bilelim ki bizde neyin ne olduğunu görelim.

    mustafa cengiz ve yönetimi karşısına başka adaylar çıkabilir mayısta ki doğal olarak çıkacaktır. o zaman değerli yazar arkadaşları da aday olan başkanlara bakarak hangisi daha yararlı olacaksa onu tercih eder. biz yazarlar kişilere bağlı değiliz, mustafa cengiz başkanımıza da körü körü bağlı değiliz. karşısına on numara projeler ile çok sağlam yönetim ile çıkan biri olursa ben onu desteklerim.

    edit: mustafa cengiz bu kadar dobra olmasaydı ne olup bittiğini bizimle paylaşmasaydı biz bile bu sözlükte ibra edilmesin diyen ya da bu kadar dikkatle takip etmeyecektik genel kurulu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın