resim
Mohamed Salah Hamed Ghaly
Takım:Liverpool
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Mısır
  • 180
    sözlüğün büyük oranı nasıl yaşar eder bilmem ama maalesef korelasyon kurmada büyük sıkıntılar söz konusu. iki kişinin şahsi problemi ile bir kişinin bütün bir toplulukla olan ve temeli açıkça kan davasına dayanan husumeti bir tutulmuş. hem de istikrarlı bir şekilde.

    salah beyin ekmek yediği ingiltere müslümanlara çok müşfik davrandı değil mi? sömürmedi, aç bırakmadı, cepheden cepheye sürmedi. hala da müslüman coğrafyasında yardım faaliyetleri sürdürüyor. orda coşmayı bilip tüm nefreti israilliye yöneltmek bildiğin işgüzarlık. çünkü arkasına alacağı bir kitle var. bunlar basit şark kurnazlıkları.

    saçı dövmesi önemsiz ama bu el sıkmama olayında işgüzarlık var. çünkü karşısındaki israilli oyuncunun olaylara nasıl baktığını bilmiyor dahi. "israilli mi? kesin kötüdür." diye bir mantık olmaz.

    mesela emre gibi direkt ırkçı saldırıda bulunan, deniz naki gibi direkt terör örgütlerini desteklediğini beyan eden biri olsa dersin ki şahsî bir suç var ortada. buradaki dümdüz ırkçılık. israilliyse kötüdür mantığı.

    tanzim: makedonyali mahlaslı yazar arkadaşın aktardığına göre el sıkışmama durumu anlatılan katılıkta değilmiş ve salah da israillilere karşı bir ırkçılık beslemediğini söylemiş. beyanı kabul etmek iktiza eder ama yukarıda yazdıklarım buna benzer başka eylem ve düşünce yapıları için yine de bence geçerlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın