resim
Mohamed Salah Hamed Ghaly
Takım:Liverpool
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Mısır
  • 172
    2017-2018 sezonunda liverpool forması ile çılgın atan mısırlı müslüman futbolcu.

    öncelikle dövme ve dans konusundaki açıklamaları için üst entrylerde verilen örneklere direk katılıyorum. artık futbolda attığın goller, oynadığın futbol geri planda marketing'in varsa ve raiola - mendez gibi menajerin varsa seni man utd'ye psg'ye real'e 100 m pounda çakabilirler. çünkü artık iş futbol da başarıdan çok ne kadar para kazandığına geçti kısaca futbol iş oldu. kulüpler de şirket oldukları için para kazanmaya çalışıyor aynı futbolcular gibi. real'in zamanında beckham transferi, psg'nin neymar transferi kulüpler için örnek gösterilebilir eski chelseali oscar'ın yaptığı açıklama da futbolcular için güzel bir örnek (u: başarı değil para önemli ailemin maddi geleceği için çin'e gittim minvalinde bir açıklama idi)

    gelelim bu arkadaşın yaptığı başka bir icraata. basel forması giyerken israil takımı ile eşleştiklerinde el sıkışmayı reddetmiş ne olmuş israillilerse imiş ? kendi dünya görüşünüze göre birşey olmuyor olabilir ancak müslüman bir kişinin dünya üzerindeki müslüman kesimin gördüğü zulmün yüzde 70'ini ya yapan ya maddi olarak destekleyen bir kabile -ki kendileri israiloğulları olarak bir kabiledir- üyelerinin elini sıkmak istememesi kadar doğal bir durum görmüyorum ben.

    zokora emre'nin elini sıkmayınca ''ooo çubuklu tosuna haddini bildirdi'' demek kolay, güzel popülarist geliyordur. kendine aşağılayıcı bir kelimede bulundu diye yaptı bunu zokora ki dibine kadar da haklı. orada ise insanlar işkence görüyor, tecavüze uğruyor, katlediliyor çıkıp biri tepki göstermek isteyince at gözlüğü !?

    kaldı ki dünya starı cristiano ronaldo'da bir şl maçı sonrası ''ben bebek katilleri ile forma değiştirmem'' diyip direk soyunma odasının yolunu tutmuştu. sanırım o da kuzey afrikalı, at gözlüklü, yobaz ve geri kafalı bir portekizli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın